Skip to main content

Ara Sona Erdi: nedirtv?com Kasım Ayı Webinerleri

Bu ay itibariyle yeniden nedirtv webinerlerine başlıyoruz. Dolu dolu geçireceğimiz bu ay içerisinde(bayram tatiline rağmen) altı farklı webiner gerçekleştireceğiz.

Bu ay itibariyle üstadımız Burak Selim ŞENYURT'un WCF Öğreniyorum serisine de başlamış bulunmaktayız. Şu an planlanan 8 ders ile temelden ileri seviye konulara kadar WCF öğrenmek isteyenlerin merakla takip edeceği bir seri olacağını umuyoruz. Burak BATUR hocamız yine kaldığı yerden devam edecek ve SharePoint, BI gibi konularda deneyimlerini bizlerle paylaşacak. Burak hocamızın sizlere güzel bir süprizi de olacak webinerinde :) Ayrıca bu ay aramıza katılan iki yeni konuşmacımız var; İbrahim ATAY ve Görkem SEZGİN. Daha önceden nedirtv'de videolar yayınlayarak farklı konularda önemli bilgileri bizlere aktaran arkadaşlarımız bundan sonra webinerleriyle de aramızda olacaklar.

Facebook'taki webiner etkinliğimize "katılıyorum" diyerek, webinerlerin yapılacağı gün hatırlatma mesajı alabilirsiniz. Facebook etkinliği linki


Ve bu sezonun en hoş yeniliklerinden birisi! Nedirtv sitesindeki sol kısımdan yaklaşan webinerler bölümünden o an düzenlenen webinere Katıl diyebilirsiniz, veya Takvimine Al diyerek Outlook vb. ajandalarınıza alabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir