Skip to main content

Kadir Has Üniversitesi ASP.NET ve ADO.NET Workshop’ı Ardından

Geçtiğimiz hafta sonu(10-11 Aralık) Kadir Has Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu'nun davetlisi olarak Cibali Kampüsü'ndeydim. 2 gün süren etkinlikte ASP.NET ve ADO.NET ile Veri Uygulamaları Geliştirmek konusunda laboratuvar ortamında bol uygulamalı çalışmalar yaptık. Session-Cookie kullanımı, ADO.NET mimarisi ve nesneleri, veri kontrollerinin kullanımı, ASP.NET Membership ile Role Provider'larının kullanımı ve Ajax ile ilgili örnekler yaptık. İlk gün 25 kişi olan katılım sayımız pazar gününün cazibesi nedeniyle ikinci gün biraz düşse de, gerçekten çok keyifli ve faydalı bir etkinliği geride bıraktık. Ağırlıklı olarak üniversite öğrencilerinin katıldığı workshop'ta Adana'dan dahi bir katılımcının gelmesi benim için biraz ilginç oldu.

Bahar döneminde C# ile Nesne Tabanlı Programlama konusunda benzeri bir workhop'ı Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştirmek üzere öğrencilere söz vermiş bulundum, aksilik olmaz ve etkinliği yaparsak yine twitter ve facebook hesaplarımdan duyurularını yapacağım(takibe devam). IEEE Öğrenci Kolu'ndan Neslihan Mutlu'ya vermiş olduğu desteklerden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum.





Kadir Has Üniversitesi ASP.NET ve ADO.NET Workshop’ı Ardından” hakkında 2 yorum

  1. hocam çok sağolun. seminere katılmadım ama seminer arasında bana anlattıklarınız çok işime yaradı ve problemleri çözdü. keşke sizle uzun uzun farklı konuları da konuşabilsek, ufkumu açağınıza eminim.

    teşekküler. murat

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir