Skip to main content

Ineta Next Hit ve ASP.NET 4.0 Sunumu Ardından

Hafta sonu Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yine güzel bir Ineta etkinliği gerçekleştirdik. Benim sadece ikinci gününe katılabildiğim bu etkinlik sonunda yine her zaman ki gibi katılımcılardan çok olumlu bildirimler, teşekkürler aldık. Umarız bu iki gün katılan herkes için faydalı geçmiştir ve yakın gelecekteki yazılım teknolojileri ile ilgili biraz olsun fikir sahibi olmalarını sağlayabilmişizdir.

Benim de Next Hit’in ikinci gününde yaklaşık 2 saatlik ASP.NET 4.0 oturumum vardı. Oldukça keyifli geçen ve güzel sorularla daha da renklenen bu sunumda henüz 4.0 yeniliklerini test edebileceğimizi bir IDE ortamı olmadığı için(VS 2010 CTP var ama orası pek iş görmüyor şimdilik) daha çok eski sürümlerdeki sorunlardan, gelen yeniliklerin ne gibi sorunları giderdiğinden bahsetme şansımız oldu. Her ne kadar fazla test yapamadık desemde ClientIdMode, URL Routing, AJAX 4.0, Dynamic Data ve ASP.NET MVC ile ilgili demolar yapma şansını bulduk:)

Sunumumda kullandığım yansı dosyasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Etkinlikte emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum…

ASP.NET 4.0 Sunumu

ineta_next_hit_sonrasi

Gün sonunda çekilen bir hatıra fotoğrafı

Ineta Next Hit ve ASP.NET 4.0 Sunumu Ardından” hakkında 4 yorum

  1. Merhaba. Sunum dosyası biraz eski olduğu için link güncel kalmamış, bulmam zor ama eğer bulabilirsem linki güncellemeye çalışırım.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir