Skip to main content

nedirtv?com Yeni Sürümüyle Karşınızda!

nedirtv v3

2006 yılından beri yayın hayatına devam eden nedirtv?com’un tasarımını ve bazı işlevlerini geliştirerek yeni haliyle geçtiğimiz günlerde yayına aldık. Henüz beta aşamasında olduğu için bazı aksaklıklar ve hatalar bulunabilir.

Bu sürümde etiketlerin daha ön planda, kategorilerin ise biraz arka planda kaldığı dikkatinizi çekecektir. Ayrıca izleyicilerin beğendiği ve daha fazla izlediği videoları anasayfada listeleyerek popüler videolara ulaşılmasını biraz daha kolaylaştırdık.

nedirtv’nin yeni özelliği olan beğenme seçeneği bizler için önemli. İzleyicilerimizden beğendikleri videoların alt kısmında yer alan Beğen linkine tıklayarak geri bildirimde bulunmalarını ve içeriklerimizi değerlendirmelerini bekliyoruz. Bir diğer yeni özellikde Yaklaşan Webinerler bölümü. Şu an yaklaşan bir webiner bulunmadığı için sitede görünmese de, Eylül ayında başlayacağımız webinerleri sitenin sol kısmında tarihi yaklaştıkça görebileceksiniz.

Aslında bu yazıyı yazmamdaki en önemli sebep sitenin yeni haline kavuşmasını sağlayan arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunmak. Alper Özçetin ve Alp Çoker’e buradan sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Okul, dersler, özel işler derken değerli zamanlarını ayırıp, bizden gelen geri bildirimlere göre siteyi şekillendirdiler ve bu haliyle bizlere sundular. Emeğinize sağlık.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir