Skip to main content

Twitiks.com – 140 Karakterden Uzun Tweetleriniz İçin

Bir süredir üzerinde çalıştığım Twitiks projesi yayına başladı. Bir Twitter uygulaması olan Twitiks, temel olarak 140 karakterden uzun tweetlerinizi resim dosyasına dönüştürerek, tweetinize bu görsel dosyayı eklemektedir. Böylece twitter zaman akışınızda linkle birlikte 140 karakter görünen tweet, üzerine tıklandığında resmi açarak yazdığınız uzun metni gösterebilmektedir. Şimdilik 300 karakter sınırı verdiğim projedeki karakter sınırı gelen geri bildirimlere göre ilerleyen zamanlarda arttırılabilir. Twitiks bunun dışında “ilkel şekilde” Twitter zaman akışından son tweetleri göstermekte ve uygulamaya üye olan Twitter kullanıcıları hakkında da bilgiler içermektedir.

Şimdilik beta aşamasında olan Twitiks bazı aksaklıklara rağmen şu an büyük oranda sağlıklı çalışmaktadır. Eğer kullanırken sorunla karşılaşırsanız bu linkten sorunları bana bildirmenizi önemle rica edeceğim.

Bunun dışında twitter’da twitiks.com adresine referens vererek, #twitiks hashtag’ini kullanarak uygulamayı tanıtan tweetler atmanız uygulamanın duyurulması için fevkalade güzel olacaktır :)

Logo tasarımı için Özlem Baykuş‘a
CSS ve görsel tasarımdaki katkıları için Mustafa Yolcu‘ya
Twitter API konusundaki yardımları için Ahmet Oğuz Koca‘ya

teşekkürlerimi sunarım…

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir