Skip to main content

Burak Selim Şenyurt Çırak Arıyor

Üstadımız ve değerli hocamız Burak Selim Şenyurt kendi cümleleriyle ”Bayrağı benden devralmak, gönüllü olarak, hiç bir karşılık beklemeden paylaşıma devam etmek” görevini yerine getirebilecek çıraklar arıyor.

Yıllardır yazdığı makaleler, hazırladığı ve sunduğu video, webcast, seminer gibi paylaşımlarla birçok insanın gelişimine gönüllü ve karşılık beklemeden destek veren Burak Hocamızın yolundan ilerlemek ve gelecekte yaptığı gönüllü paylaşımlarla yazılımcı meslektaşlarımıza yol göstermek isteyenleri çıraklık programına davet ediyorum. Eminim ki böylesine değerli bir insanın size aktaracağı, öğreteceği çok şey var.

Burak Hocamın konuyla ilgili detaylı blog yazısına bu linkten ulaşabilir ve gerekli başvuruyu kendisine iletebilirsiniz.

Burak Selim Şenyurt Çırak Arıyor” hakkında 4 yorum

  1. Ben umut beyi haklı buluyorum daha kendin usta olmadan çırak yetiştirmeye kalkmamak lazım. bu sektörde en az 20 senedir bu işi yapan çok değerli insanlar varken ve onlar biz usta olduk demezken, kendi kendine ben usta oldum çırak yetiştirecem demek biraz komik oluyor :))

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir