Skip to main content

1 Mart 2014 – Nedirtv Yazılım Teknolojileri Seminerlerinin Ardından

Nedirtv’nin geleneksel yazılım teknolojileri seminerlerini 1 Mart Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirdik. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği seminerde Burak Selim Şenyurt, Ercan Bozkurt, Muhammed Cuma Tahiroğlu ve Nezih Tınas gibi sektörümüzün deneyimli isimleri birbirinden keyifli sunumlarını tamamladılar.

Bildiğiniz gibi son 2 yıldır yaptığımız etkinliklerde teknolojiden bağımsız, yeniliklerden ve teknik detaylardan ziyade tecrübe ile edinilen önemli konulara yer vermeye çalışıyoruz. Etkinliklere katılan birçok kişiden bu tarz içeriğin çok değerli olduğu, dinlemenin kendileri için çok verimli olduğu şeklinde geri dönüşler aldık ve almaya da devam ediyoruz. Bu anlamda sizlerden gelen geri dönüşlerin ilerleyen zamanlarda yapacağımız etkinliklere ışık tutacağını söyleyebilirim.

Etkinlikten bir kare aşağıda yer alıyor, diğer resimleri de bu adresteki fotoğraf albümünden bulabilirsiniz.

Etkinlikte yapılan sunumların görüntülerini bekleyen arkadaşlara kötü bir haberim var, bu etkinlikte maalesef sunumların kayıtlarını alamadık. Ufak da olsa güzel bir haberim var; sadece iki sunumdan kısa birer bölümü cep telefonumla kaydedip Youtube kanalımıza ekleyebildim. Aşağıdaki bu videoları bulabilirsiniz.

Etkinlikte yapılan sunumları aşağıda bulabilirsiniz(Yeni sunumlar geldikçe bu yazıyı güncelleyeceğim)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir